Oerpatroon van creatie :  de “bloem des levens” geldt als een van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Ze is een oude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. Symbool van het eeuwige scheppingsproces en wordt toegepast voor het vitaliseren en harmonieus stabiliseren van voedingsmiddelen en vloeistoffen.
De levensbloem bestaat uit een veelheid van elkaar overlappende cirkels waarvan het beginpunt de cirkel in het centrum is. Deze cirkel staat voor een oervorm, een geometrische structuur die aangeeft dat in oorsprong alle leven uit een enkele bron voortkomt.
Celdeling blijft doorgaan totdat een schepsel de juiste harmonieuze vorm heeft bereikt. Omdat het symbool toegepast wordt in deze producten ( glazen, karaffen, tassen…) komt het water  weer tot de oorspronkelijke code mede door invloed van de “levensbloem”.
Als het water qua structuur weer symmetrisch gerangschikt is hebben de waterkristallen de vorm van een regelmatige zeshoek. En dezelfde hexagone vorm vinden we terug in de “bloem des levens”.

Gouden  :       levenskracht, energie
Regenboog :  optimisme, positiviteit
Platina :          zelfvertrouwen
Wit :                zuiverheid, helderheid

 


Weergave:


Bezig met laden...