Kaarten - Osho Zen Tarot
Kaarten - Osho Zen Tarot
Tarot wordt van oudsher gebruikt om de toekomst te voorspellen. Het Osho Zen Tarot richt zich echter op het geven van inzicht in het hier en nu. Ze is gebaseerd op de oude wijsheid van Zen. Een...
€ 33,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Tarot wordt van oudsher gebruikt om de toekomst te voorspellen. Het Osho Zen Tarot richt zich echter op het geven van inzicht in het hier en nu. Ze is gebaseerd op de oude wijsheid van Zen. Een wijsheid die stelt dat de gebeurtenissen om ons heen een weerspiegeling zijn van onze eigen gedachten en gevoelens. Dit geldt zelfs op die momenten dat je je niet bewust bent van wat je denkt of voelt.

Het Osho Zen Tarot helpt je om je meer te richten op wat er in je eigen hart afspeelt. De kaarten bevatten afbeeldingen van prachtige schilderijen van Ma Deva Padma. Je kunt gemakkelijk contact maken met deze eenvoudig te begrijpen afbeeldingen. De bijgesloten handleiding vertelt je waar het allemaal om draait. Teksten uit Osho's lezingen over Zen brengen zijn meesterlijke inzicht samen in het hier en nu. De Osho Zen Tarot lijkt amper op de traditionele tarotdecks. Zo hebben de kaarten bijvoorbeeld een totaal andere betekenis. Bovendien kent de Zen Tarot in totaal 79, in plaats van 78 kaarten. 'De Meester', met daarop een afbeelding van Osho, is aan het deck toegevoegd. Wel is vastgehouden aan een indeling tussen grote en kleine arcana.

In plaats van zwaarden, staven, bokalen en munten kent de Osho Zen Tarot een andere indeling: vuur vervangt staven, water vervangt bokalen, wolken vervangt zwaarden en regenbogen vervangt munten.