Vitamina Flacid - Poeder
Vitamina Flacid - Poeder
Voedingssupplement: poeder. Voor spijsvertering en maag.
€ 25,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Flacid poeder is voor het grootste gedeelte samengesteld uit Johannesbroodboompitmeelgompoeder dat in de voedingssector veel gebruikt wordt als verdikkingsmiddel. Tezamen met de vloeibare extracten van koriander, zoethout, kardemom en wilde kamille helpt ze in geval van oprispingen en draagt ze bij tot een goede spijsvertering.

Werking

Het Johannesboompitmeelgompoeder fungeert voor een groot gedeelte als draagstof voor de vloeibare extracten en als verdikkingsmiddel. Het is gekend dat Johannesboompitmeelgompoeder een schuimlaagje legt op de maaginhoud en zo oprispingen helpt te voorkomen. De vloeibare extracten bevorderen de spijsvertering en dragen bij tot een goede spijsvertering.

Bestanddelen

Johannesbroodboompitmeelgompoeder (Ceratonia siliqua)

Vloeibare extracten van koriander (Coriandrum sativum), zoethout (Glycyrrhiza glabra), kardemom (Elettaria cardemomum) en wilde kamille (Matricaria chamomilla)

Gebruiksaanwijzing

1 à 2 maatlepeltjes per maaltijd mengen met een drankje ( melk, water, … )

 

Verpakking

Flacid poeder is een product voor inwendig gebruik.
Een doosje met wit potje met deksel waarin 30 g Flacid poeder zit en een maatlepel van 0.6 g

CNK-code: 3774510

Notificatie: PL_AS 3599-1
EAN-code: 5 420050 400615

Veiligheid

Flacid poeder is absoluut veilig bij de aangegeven dosissen.  

Europese en Belgische wetgeving beperken de mogelijkheid om uitgebreide omschrijvingen over onze Vitamina producten te communiceren. Helende en genezende werkingen van de natuurlijke stoffen mogen niet bij de producten vermeld worden.