Go4Balance - Focus Massage Creme met pompje
Go4Balance - Focus Massage Creme met pompje
Verpakking: 100 ml
€ 28,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Deze crème stimuleert het helder denken, brengt overzicht en zorgt bovendien voor een goed humeur.

Psychisch:
Geschikt bij concentratieproblemen en geestelijke overspanning.

Samenstelling
Arganolie
De crèmebasis bevat 100 % natuurlijke Arganolie die het ‘vloeibare goud van Marokko’ wordt genoemd. Arganolie is een plantaardige olie die gewonnen wordt uit de pitten van de vruchten van de Arganboom (Argania spinosa). De olie is een parel voor de huidverzorging. Ze herstelt de natuurlijke beschermende hydrolipidenfilm, regenereert en voedt de huid. Mede door het hoog gehalte aan Vitamine E die een krachtig anti-oxidant is, gaat Arganolie huidveroudering tegen. Ze wordt ook gebruikt voor het verzorgen van haar en nagels.

Citroen essence (Citrus limonum)
Fris en monter – helderheid (mentaal en emotioneel) – vrolijkheid
Citroen essence stimuleert de linker hersenhelft en bevordert het puntgericht denken en de concentratie. Ze verdrijft emotionele verwardheid en besluiteloosheid en geeft je een snelle reflex om problemen op te lossen in het NU. Bovendien maakt ze je vrolijk en blij en geeft ze je levenslust. Op lichamelijk vlak versterkt citroen essence de lever en werkt ze spijsverteringsbevorderend.


Eucalyptus essentiële olie (Eucalyptus globulus)
Concentratie – logisch denken – optimisme – vrijheid
Eucalyptus essentiële olie heeft een frisse, scherpe maar toch geruststellende geur die de longen openzet. Eucalyptus bevordert de concentratie. Ze verdrijft melancholie en herstelt de vitaliteit en positief denkbeeld. Ze geeft meer ‘ademruimte’ aan personen die het gevoel hebben ‘verstikt’ en geblokkeerd te worden door overdreven voorzichtigheid, verantwoordelijkheid, gewoontes of angst. Eucalyptus verdrijft negativiteit.

Lavendel essentiële olie (Lavandula angustifolia )
Zelfbeheersing – gemoedsrust –rustige alertheid - zelfexpressie
Lavendel wordt wel eens de moeder van de essentiële oliën genoemd. Ze is in staat om talrijke lichamelijke en psychologische problemen op te lossen, zoals een mama die verschillende taken tegelijkertijd kan vervullen. Ze is bekend om haar rustgevende en sederende eigenschappen. Lavendel kalmeert sterke emoties die de geest en het denken dreigen te overweldigen. De essentiële olie ontspant de zenuwen, verdrijft nerveuze angst en stimuleert het denken en bevordert zelfexpressie.

SUGGESTIES VOOR HET MASSEREN VAN VOLGENDE CONTACTZONES OF REFLEXPUNTEN:
Om helder denken te stimuleren en een beter overzicht te krijgen: breng een nootje FOCUS-crème aan op de binnenkant van de linker- en rechterenkel. Masseer zachtjes in.
Bij studie- en concentratieproblemen, bij kinderen die uit balans zijn: breng een nootje FOCUS-crème aan op de zijkant van het basisgewricht van de grote teen. Masseer zachtjes in.
Bij hoofdpijn en concentratieproblemen: breng een nootje FOCUS-crème aan op de slapen. Masseer zachtjes in.
Breng een nootje crème aan op beide voetzolen en masseer zachtjes in.