Wij kiezen voor het merk Healing Herbs omdat dat naar ons gevoel en ervaring sterk is in energie en dus in de werking en ondersteuning ervan.

De 38 oorspronkelijke door dr. Bach ontdekte remedies zijn geprepareerd door Julian en Martine Barnard. Het zijn Engelse remedies uit de streek waar dr. Bach zelf ook woonde. Het zijn bloesem remedies die kwalitatief zuiver en goed werken. Belangrijk is bovendien dat de remedies met persoonlijke aandacht en vol Liefde worden bereid en dat ze niet via een fabriek worden gedistribueerd.

Jarenlang hebben Julian en Martine Barnard zich met de remedies van dr. Bach beziggehouden. Ze hebben verscheidene boeken over de bloesem remedies van dr. Bach geschreven. zoals: ‘The Healing Herbs of Edward Bach', een in Engelse taal geschreven boek over het vinden en prepareren van de remedies, met schitterende kleurenfoto's van alle 38 remedies. Daarnaast bet boek ‘Patterns of Life Force', achtergronden over bet leven van dr. Bach (in de Engelse taal) en bet boekje ‘De kleine gids voor de Bach-bloesem remedies' met de beschrijving van de 38 bloesem remedies. Er is een eerste hulp remedie, ook in de vorm van tabletten en een zalf voor alle noodsituaties, geprepareerd volgens de richtlijnen van dr. Bach.


Weergave:
 


| Meer