De hydrolaten zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een bio certificaat gekregen. Ze kunnen zowel inwendig als uitwendig en zowel preventief als curatief worden ingezet. Hydrolatentherapie is geschikt voor iedereen en in het bijzonder aangewezen voor kinderen, bejaarden en hooggevoelige personen.
Andere hydrolaten  kunnen besteld worden, neem dan contact op via mail of telefoon.

n vergelijking met etherische oliën zijn hydrolaten eenvoudig en veilig in te nemen. Er zijn weinig bijwerkingen of tegenindicaties gekend. Hydrolatentherapie is geschikt voor iedereen en in het bijzonder aangewezen voor kinderen, bejaarden en hooggevoelige personen.
De fysieke en energetische kwaliteiten die de plant vrijgeeft via destillatie stellen ons in staat te revitaliseren op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

Daar hydrolaten vrij krachtige plantenconcentraten zijn in vergelijking met een kruideninfusie, vraagt inname van hydrolaten om een verdunning.

Algemene dosering voor volwassenen:

Doelstelling op fysiek gebied: 1 à 2 eetlepels hydrolaat verdunnen in 0,5 tot 1 liter bronwater, verspreid over de dag drinken.
Doelstelling op energetisch gebied: 1 koffielepel hydrolaat verdunnen in 0,5 tot 1 liter bronwater, verspreid over de dag drinken.
Laat je voor inwendig gebruik adviseren door een deskundig arts of aromatherapeut of raadpleeg betrouwbare literatuur.

Hydrolaten verdund in bronwater bieden een geschikte basis voor de bachbloesemtherapie. Suggesties vind je in het boek Hydrolaten. Therapeutische, cosmetische en culinaire gids van Veerle Waterschoot.
Hydrolaten bewaren onder 14°.

| Meer